Telefoonnummer+31 (0) 715 42 15 84
09:00-17:30 Vandaag geopend van 09:00-17:30

CompuCorner

De specialist van het Groene Hart.

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

CompuCorner is de betrouwbare ICT leverancier voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf.


Wij hebben in onze winkel aan de Zijlbaan op de Baanderij in Leiderdorp een kleine assortiment, en hebben wij het niet in huis dan kunnen wij het voor U bestellen.

Wij zijn gespecialiseerd in kleine en middelgrote netwerken, alle mogelijke manieren van periodiek onderhoud en calamiteitenservice, is CompuCorner bij uitstek de firma waar u uw automatisering aan zou moeten toevertrouwen. Als geen ander beseffen wij dat betrouwbaarheid en continuiteit van uw netwerk en computerapparatuur het belangrijkste is van het gehele automatiseringstraject binnen uw onderneming. CompuCorner is officieel Microsoft OEM system builder, Microsoft Reseller en beschikt over Microsoft gecertificeerde mensen om u vakkundig van dienst te zijn. OOk voor al uw Microsoft Office 365 en cloud oplossing.

Uw investering wordt door ons voor lange tijd gewaarborgd.


Bent u geinteresseerd om uw automatisering door ons te laten verzorgen, of wilt u eens vergelijken of uw huidige leverancier het beste met u voorheeft, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Eigenaar Murat Kivrakdal werd in 2013 door zijn klanten genomineerd voor de Leiderdorpse Ondernemersprijs. Dat zegt veel over het vertrouwen dat zij in hem stellen. Bovendien rekent Compucorner betaalbare prijzen.